Siirry sisältöön

Mistä apua?

Taloushallinnon, oikeudellisten ja veroneuvontapalveluiden lisäksi tukea voivat tarjota myös paikalliset yritysneuvontaorganisaatiot ja viranomaiset. Yritystoimintaa lopettaessa on tärkeää selvittää velat, täyttää verovelvoitteet ja informoida asianmukaisesti sidosryhmiä, kuten henkilöstöä ja asiakkaita. Ammattilaisneuvonta …

Yrityksen arvo ja verotus

Yrityksen jatkuvuuden kestävyyttä voi tarkastella talouden, operatiivisen tehokkuuden, asiakassuhteiden, brändin ja henkilöstön näkökulmista. Yrityksen kunnosta huolehtiminen ennen sukupolvenvaihdosta on avainasemassa siinä, että uusi johto voi astua rooliinsa vakaalla pohjalla. Huolellinen …

Mistä apua?

Sukupolvenvaihdokseen liittyvät haasteet voivat olla monitahoisia, ja moniammatillinen tuki voi auttaa varmistamaan, että prosessi sujuu mahdollisimman sujuvasti. Tärkeää on olla proaktiivinen ja hakea apua ajoissa. Tässä vinkkejä, joiden avulla apua …

Kaupan solmiminen

Yrityskaupan kauppasopimuksen käsittely vaatii ostajalta tarkkuutta ja huolellisuutta. Ostajan on tärkeää varmistaa, että kauppasopimus suojaa hänen etujaan ja vastaa hänen odotuksiaan. Oleellisia näkökohtia ovat muun muassa kauppahinta ja maksuehdot, mahdollisesti …

Rahoitus

Rahoituksen hakemiseen tarvitaan kärsivällisyyttä, aikaa ja neuvotteluita. Rahoittajien mukaan hyvät caset saavat aina rahoituksen, mutta millainen on hyvä case? Hyvän rahoituscasen tuntomerkki on realistinen liiketoimintasuunnitelma, joka sisältää tavoitteet, markkina-arvion, kilpailijakartoituksen …

Mitä teen yrityskaupan jälkeen?

Varsin yleinen yrityksen myymisen este tai ainakin hidaste on, että yrittäjä ei tiedä, mitä hän tekisi omistajanvaihdoksen jälkeen. Vinkkejä eläköityvälle yrittäjälle: Eläköityville yrittäjille työelämästä poistuminen voi olla merkittävä elämänmuutos. Tulevia …

14 tulosta, sivu 1 / 3