Siirry sisältöön

Mistä apua?

Taloushallinnon, oikeudellisten ja veroneuvontapalveluiden lisäksi tukea voivat tarjota myös paikalliset yritysneuvontaorganisaatiot ja viranomaiset. Yritystoimintaa lopettaessa on tärkeää selvittää velat, täyttää verovelvoitteet ja informoida asianmukaisesti sidosryhmiä, kuten henkilöstöä ja asiakkaita. Ammattilaisneuvonta …

Mistä apua?

Sukupolvenvaihdokseen liittyvät haasteet voivat olla monitahoisia, ja moniammatillinen tuki voi auttaa varmistamaan, että prosessi sujuu mahdollisimman sujuvasti. Tärkeää on olla proaktiivinen ja hakea apua ajoissa. Tässä vinkkejä, joiden avulla apua …

Kaupan solmiminen

Yrityskaupan kauppasopimuksen käsittely vaatii ostajalta tarkkuutta ja huolellisuutta. Ostajan on tärkeää varmistaa, että kauppasopimus suojaa hänen etujaan ja vastaa hänen odotuksiaan. Oleellisia näkökohtia ovat muun muassa kauppahinta ja maksuehdot, mahdollisesti …

Yrityskulttuurin huomioiminen

Yrityskulttuurin vaaliminen omistajanvaihdoksen aikana on keskeistä liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta. Uuden omistajan on tärkeää ymmärtää ja arvostaa yrityksen olemassa olevan kulttuurin vahvuuksia, kuten sen avoimuutta ja innovaatiokykyä. Tehokas viestintä, henkilöstön koulutus …

Mistä apua omistajanvaihdokseen?

Yrityksen ostaminen vaatii huolellista suunnittelua ja systemaattista lähestymistapaa. Ensimmäiset askeleet tähän prosessiin sisältävät oman tilanteen arvioinnin ja liiketoimintatavoitteiden määrittelyn. Ostaminen kannattaa aloittaa laatimalla realistinen listaus, jossa ostaja määrittelee, millainen yritys …

Mitä teen yrityskaupan jälkeen?

Varsin yleinen yrityksen myymisen este tai ainakin hidaste on, että yrittäjä ei tiedä, mitä hän tekisi omistajanvaihdoksen jälkeen. Vinkkejä eläköityvälle yrittäjälle: Eläköityville yrittäjille työelämästä poistuminen voi olla merkittävä elämänmuutos. Tulevia …

16 tulosta, sivu 1 / 3