Siirry sisältöön

Mistä apua?

Taloushallinnon, oikeudellisten ja veroneuvontapalveluiden lisäksi tukea voivat tarjota myös paikalliset yritysneuvontaorganisaatiot ja viranomaiset. Yritystoimintaa lopettaessa on tärkeää selvittää velat, täyttää verovelvoitteet ja informoida asianmukaisesti sidosryhmiä, kuten henkilöstöä ja asiakkaita. Ammattilaisneuvonta …

Avoin keskustelu

Perheyrityksen sukupolvenvaihdos vaatii avointa ja kunnioittavaa viestintää kaikkien osapuolten välillä. Keskusteluja on tärkeää käydä rakentavassa hengessä, jotta perheenjäsenet voivat kaikki ymmärtää toistensa näkemyksiä ja tarpeita. Tässä on muutamia vinkkejä siitä, …

Valmiina keskustelemaan

Perheyrityksen sukupolvenvaihdos on monimutkainen prosessi, joka vaatii avointa ja kunnioittavaa viestintää kaikkien osapuolten välillä. On tärkeää käydä keskusteluja rakentavassa hengessä, jotta perheenjäsenet voivat ymmärtää toistensa näkemyksiä ja tarpeita. Tässä muutamia …

Yrityksen arvo ja verotus

Yrityksen jatkuvuuden kestävyyttä voi tarkastella talouden, operatiivisen tehokkuuden, asiakassuhteiden, brändin ja henkilöstön näkökulmista. Yrityksen kunnosta huolehtiminen ennen sukupolvenvaihdosta on avainasemassa siinä, että uusi johto voi astua rooliinsa vakaalla pohjalla. Huolellinen …

Riskienhallinta

Perheyrityksen menestyksen varmistamiseksi on olennaista panostaa riskienhallintaan. Selkeä riskianalyysi auttaa tunnistamaan sukupolvenvaihdokseen liittyvät taloudelliset, hallinnolliset ja strategiset riskit. Jatkuvan arvioinnin avulla varmistetaan, että riskienhallinta pysyy ajan tasalla ja tukee perheyrityksen …

Mistä apua?

Sukupolvenvaihdokseen liittyvät haasteet voivat olla monitahoisia, ja moniammatillinen tuki voi auttaa varmistamaan, että prosessi sujuu mahdollisimman sujuvasti. Tärkeää on olla proaktiivinen ja hakea apua ajoissa. Tässä vinkkejä, joiden avulla apua …

12 tulosta, sivu 1 / 2